Verhuizen vanuit of naar Groningen

Verhuizen in Groningen, naar Groningen of vanuit Groningen doet u met het Groningse verhuisbedrijf Moorlag.

Vanuit de vestigingen Groningen, Middelstum en Delfzijl verhuizen ze u zowel nationaal als internationaal naar waar u heen wilt.

Het verhuisbedrijf Moorlag maakt van elke verhuizing een succes. Daarnaast bepaalt u zelf wat u betaald door uw eigen verhuizing samen te stellen.

Wilt u een budgetverhuizing of een geheel verzorgde verhuizing inclusief onze verhuisservice?

Kies uw eigen verhuizing met de verhuizers van Moorlag in Groningen

Bij Moorlag is elke verhuizing maatwerk. Veel hangt af van waar u naar toe wilt verhuizen, hoeveel mensen u gaan helpen/hoeveel verhuizers uw wilt inhuren en wat u wilt uitbesteden aan een verhuisbedrijf, zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen het zware werk te laten doen of de volledige verhuizing. U kiest zelf hoe u wilt verhuizen.

Hoe wilt u verhuizen?

Doe-het-zelf

Kiest u voor een doe-het-zelf verhuizing, ook dan kan Moorlag in Groningen u van dienst zijn. In onze verhuiswinkel kunt u alles vinden wat u nodig heeft bij het verhuizen. Van verhuisdozen, inpakpapier, noppenfolie tot etiketten en nog veel meer.

Bent u op zoek naar een verhuiswagen om uw inboedel van uw oude woning naar uw nieuwe woning te brengen? Huur dan een verhuiswagen met chauffeur bij Moorlag.

U heeft de keuze uit een verhuiswagen van 20 m3 en van 50 m3. Kortom, ook voor een doe-het-zelf verhuizing bent u bij Moorlag aan het juiste adres.

Verhuiswagens Moorlag   Moorlag verhuiswagens

Verhuizen met hulp van professionele verhuizers

U kunt ook zelf verhuizen met hulp van de verhuizers van Moorlag. Dat wil zeggen dat u zelf de kleine zaken doet en de grote klussen overlaat aan onze vakkundige verhuizers. Hieronder valt het verhuizen van groot meubilair zoals boekenkasten, eettafels en bankstellen.

Maar ook het verhuizen van uw piano of antiek kunnen we voor u verzorgen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Volledige verhuizing door verhuisbedrijf Moorlag

Verhuizen doe je niet zo maar even. Een goede doordachte logistieke en planmatige aanpak is de helft van het werk. En dat is ons vak. Bij een volledige verhuizing zorgen we ervoor dat uw hele inboedel veilig van A naar B wordt gebracht en dat alles weer op de juiste plek komt in uw nieuwe woning.

Bij een geheel verzorgde verhuizing geeft u het werk uit handen, de vakkundige verhuizers van Moorlag zorgen ervoor dat u binnen no time kunt genieten van uw nieuwe woning.

Volledige verhuizing + extra verhuisservice

Bij een volledige verhuizing inclusief extra verhuisservice hoeft u zelf helemaal niks meer te doen. Wij verzorgen uw hele verhuizing én de extra klussen die erbij komen kijken, zoals het ophangen van de lampen, het monteren van uw kasten, het aansluiten van apparatuur, etc.

Op deze manier bespaart u uzelf veel stress. Ook wanneer u uw oude woning moet opleveren, kunnen wij ervoor zorgen dat deze schoon wordt opgeleverd.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Vul dan het offerteformulier in en wij bespreken samen met u hoe u wilt verhuizen.

Bel nu de verhuislijn: 0595-551733

 

Vraag direct een offerte aan!

is onderdeel van:

Snel verhuizen?
Vraag direct een offerte aan

Verhuisbedrijf Groningen

Vraag nu gratis een offerte aan en profiteer direct van onze actie.

 

Verhuizen Groningen, Middelstum en Delfijl

Verhuisbedrijf Groningen:

Eeldersingel 46
9726 AS Groningen
tel 050-312 78 74

Verhuisbedrijf Middelstum:

Menthedaweg 14
9991 BD Middelstum
tel 0595-55 17 33
fax 0595-55 13 63

"De verhuizers met al meer dan 100 jaar hart voor hun vak"

Sitemap

 
Verhuisbedrijf Moorlag
Verhuizen met Moorlag Euromovers
Moorlag verhuisbedrijf
Moorlag
Verhuisbedrijf Moorlag Groningen
Verhuisbedrijf Blanken Emmen
Koops Verhuizingen
Boedel Hotel Plexat
Nieuwenhuis Verhuizingen Assen
Hekman Verhuizers
Koops Verhuisgroep
Checklist verhuizen