Verhuisservice van Moorlag in Groningen, dat scheelt u een op tijd

De verhuisservice voor particuliere en zakelijke verhuizingen. Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan alleen de inventaris van deur tot deur brengen. Zo zijn er vaak nog talloze grote en kleine klussen.

Vaak staat u er in de eerste instantie niet bij stil bij een verhuizing, maar de kleine klussen kunnen onverwacht veel tijd kosten.

Denk bijvoorbeeld maar eens aan het ophangen van de lampen of gordijnen, het hang- en sluitwerk vervangen of het aansluiten van de wasmachines.

Met de verhuisservice van Moorlag uit Groningen kunt u alle denkbare werkzaamheden uit handen geven. Op deze manier hoeft u geen klusbedrijven meer in te huren en zijn wij uw verhuisbedrijf en klussenbedrijf inéén.

  • Enkele werkzaamheden van onze verhuisservice zijn:
  • Monteren en demonteren van meubilair
  • Ophangen van schilderijen, gordijnen, lampen
  • Vervangen van hang- en sluitwerk
  • Loskoppelen en aansluiten van witgoed

Zelfs inboedelopslag met de verhuisservice

Moorlag is onderdeel van de Koops verhuisgroep, zo kunt u ook gebruik maken van alle voordelen die dit biedt, zoals stofferingen leveren en monteren en tijdelijke of permanente inboedelopslag.

Heeft u werkzaamheden die u graag door ons wilt laten doen, maar staan ze er niet tussen? Geen probleem, vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Zo weet u snel waar u aan toe bent en wat uw verhuizing gaat kosten. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken.

De verhuisservice ook voor bedrijfsverhuizing

Bij een bedrijfsverhuizing zijn er vaak veel extra klussen. Wanneer u tijdens de bedrijfsverhuizing gebruik wilt maken van de verhuisservice, zorgen wij ervoor dat we over alle gereedschap en verhuismiddelen beschikken om alle klussen professioneel af te handelen.

Het afhalen en ophangen van naambordjes, whiteboards, schilderijen, het demonteren en monteren van meubilair, het verplaatsen en aansluiten van apparatuur, etc.

Wilt u weten wat wij allemaal kunnen betekenen voor uw bedrijfsverhuizing en wat u allemaal kunt besparen met onze verhuisservice? Vul dan het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verhuisspullen nodig? Neem dan een kijkje in onze verhuiswinkel

Koops Verhuisgroep: