Kunst en antiek verhuizen

Antiek of kunst is van onschatbare waarde voor de eigenaar en daarbij vaak ook onvervangbaar.

De verhuizers van verhuisbedrijf Moorlag Groningen weten dit maar al te goed en zijn dan ook gespecialiseerd in het verhuizen van antiek of kunst. Met grootste zorg helpen zij met de verhuizing van uw waardevolle spullen.

Ervaren verhuizers met een goede naam bij antiekzaken

Verhuisbedrijf Moorlag heeft een zeer goede naam onder diverse antiekzaken in Groningen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het verhuizen van antiek of kunst, nemen wij jarenlange ervaring mee naar uw verhuizing.

Wat voor antiek of kunst u ook heeft, wij zorgen dat het veilig van A naar B wordt verhuisd. Schilderijen, antieke klokken, kunstbeelden of kroonluchters verhuizen is bij verhuisbedrijf Moorlag in goede en veilige handen.

Altijd de juiste verpakking

Het verpakken is van cruciaal belang bij de verhuizing, dit dient altijd vakkundig te gebeuren. Wij beschikken over veel verschillende verpakkingsmaterialen en weten precies welk verpakkingsmateriaal we moeten gebruiken.

Benieuwd naar de kosten van het verhuizen van uw antiek en kunst?

Dus wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw aardevolle lading veilig van A naar B wordt verhuisd, vul dan gratis en vrijblijvend offerteformulier aan de rechterkant in en kom erachter wat de verhuizing kost.

Bekijkt u ook eens onze verhuisservice en onze piano en vleugel transport dienst.

Koops Verhuisgroep: