Piano verhuizen Groningen en omgeving met verhuisbedrijf Moorlag

Veilig piano en vleugel transport. Een piano verhuizen is iets wat goed en veilig moet gebeuren. Het heeft vaak niet alleen financiële waarde, maar ook een emotionele waarde. U wilt natuurlijk niet dat uw piano of vleugel beschadigd tijdens de verhuizing.

Bij de verhuizers van verhuisbedrijf Moorlag uit Groningen kunt u ervan uitgaan dat uw piano in veilige handen is. Onze piano verhuizers hebben ruime ervaring en beschikken over alle materialen die nodig zijn voor een veilige verhuizing van piano's en vleugels.

Veilig transport met pianokarren, pianohoezen of speciale verhuisauto's

U zoekt een zorgvuldig verhuisbedrijf in Groningen die uw spullen op waarde weet te schatten en daar ook naar handelt. Moorlag beschikt naast een ruime ervaring ook over alle benodigdheden om piano's veilig te verhuizen.

We hebben speciale pianokarren, pianohoezen en luchtgeveerde verhuisauto’s. Kortom uw pianoverhuizing is bij ons in goede handen.

Hoelang moet je na de verhuizing wachten met het stemmen van de piano?

Piano's hebben de tijd nodig om te wennen aan de nieuwe omgeving, het acclimatiseren duurt 3 tot 4 weken. Na die tijd is het instrument gewend aan de vochtigheid van de nieuwe ruimte en kunt u gerust beginnen met het stemmen.

De piano verhuizers hebben maar één doel

Uw piano lokaal verhuizen in Groningen of naar de andere kant van Nederland, naar de begane grond of vier hoog, met een lift of zonder een lift, de mannen van Moorlag kunnen het allemaal en hebben maar één doel: het veilig transporteren naar zijn nieuwe bestemming.

Benieuwd wat het verhuizen van piano's en vleugels kost?

Vul nu het offerteformulier in en u kom erachter hoeveel het verhuizen van piano's en vleugels kost. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren weer op uw piano kan spelen.

 

Offerte aanvragen

Koops Verhuisgroep: